80. Yıl Beykonak Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, mutlu, kendine güvenen, laik, toplumsal değerleri, aile, iş dünyası ile bütünleştirmiş, sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci oluşmuş ve sorgulayarak öğrenen, okulu gerçek bir yaşam alanı olarak gören, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Başarılar: Okulumuz sportif faaliyetlerde 2010-2011 yılında Minik Kız , Minik Erkek ve Yıldız Erkeklerde voleybolda Kumluca ilçe 1. si, Yıldız Kızlarda voleybolda Kumluca ilçe 2. si , 2011-2012 yılında Minik Kız, Minik Erkekler ve Yıldız Kızlarda voleybolda Kumluca ilçe 1. si Yıldız Erkeklerde voleybolda Kumluca ilçe 2. si, Yıldız Kızlarda Antalya il 8. si olmuştur. 2010 yılında okulumuzdan 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 9 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek Lisesi, 2011 yılında 1 Fen Lisesi, 3 Anadolu öğretmen Lisesi, 7 Anadolu Lisesi, 2012 yılında 2 Fen Lisesi, 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 10 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek Lisesine öğrenci yerleşmiştir.

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://80yilbeykonakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Beykonak Belediyesi Yanı, Kumluca, Antalya / Kurumumuz Kumluca merkeze 6km, Antalya merkeze 90km uzaklıktadır.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim - Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kumluca ilçesinin Güneydoğusunda 6 km uzaklıkta bulunan 9800 nüfuslu bir beldedir

Ulaşım Antalya il merkezine 20 dakika arayla ulaşım mevcuttur. Kumluca ilçe merkezinden Beykonak beldesine 30 dakika arayla ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya il merkezine 90km uzaklıktadır. Kumluca ilçe merkezine 6km uzaklıktadır.